Beoordelingen van New Delhi Tandoori Haarlem

Recente recensies van New Delhi Tandoori Haarlem

5 sterren na 144 reviews

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en goed van smaak. Bezorging was netjes en vriendelijk maar misschien handiger om wat realistischer tijden online te zetten. Maar het was het wachten waard!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd uitstekend Lekker Indiaas eten voor een goede prijs

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, altijd lekker. Deze keer Vega met bloemkool.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten de vindeloo was niet te pittig Top

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekkere naanbrood, en andere gerechten ook. Met plezier gegeten.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij eten vaak bij Indiase restaurants, die geur krijg je nergens, zo lekker ?. Uw kwaliteit is perfect zoals het hoort. Die kardamon en kruidnagels etc, heerlijk Mijn vrouw komt om de week bij u in de buurt, u hoort van ons.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker zoals altijd, alleen zijn jullie mijn papadum vergeten bij de bestelling te doen.... :(

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd. We zijn al jaren vaste klant. Hebben wel het idee dat het eten m.b.t smaak is veranderd. We misten de bijgerechten die je standaard krijgt bij een hoofdgerecht.

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker, goede kwaliteit en op tijd bezorgd!!

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader! Super lekker en goede sercive!

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! We twijfelden even of we well weer bij New Delhi wilden bestellen, omdat het de vorige keer echt minder was, maar we zijn blij dat we het toch hebben gedaan. Het eten was weer als vanouds helemaal top! En de bezorging was supersnel ruim binnen een half uur en volgens mij zelfs binnen 20 minuten.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd! Alleen waren een paar gerechten al wat lauwer, maar over het algemeen een aanrader

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde wat langer maar werd netjes gebeld . En dan heb je wel wat! Wat een heerlijk eten! Echt zoals je ook in India eet. Super lekker en aardige bezorger.Kom zeker terug

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heerlijk, ookal hadden we nu het idee dat er een andere kok was. De gerechten smaakten net iets anders en helaas net iets minder dan eerder. Bezorging na ongeveer een uur, maar in het weekend, dus helemaal prima.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !!

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed als altijd! Dank...

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk zoals gewoonlijk! Altijd netjes optijd vriendelijke kok en bezorgers vandaag zelfs binnen 20 minuten mijn bestelling gekregen altijd goed ingepakt het eten is gloeiend heet waneer het bij je thuis aankomt.. Groetjes!

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, overheerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles ook nu weer vers, warm en erg lekker. Constante kwaliteit!

, 18-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Took a while for the delivery but do expect that on a Friday night at the time I ordered. Great flavours!

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk maaltje, heel erg ruim voldoende voor 1 persoon, prima smaak, niet bloedheet. Enige maar was dat de rijst wel wat warmer had gemogen.

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier behoorlijk vaak en het is altijd heerlijk. Als men zegt dat een gerecht heet is dan is het dat ook, geen aangepaste smaak voor slappelingen. Erg lekker en doorgaans snel bezorgd.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service, top kwaliteit, vriendelijk personeel en meedenkend met mijn intolerantie

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk, ruime porties, en vlot geleverd!

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Redelijk duidelijke site om te bestellen. Snelle bevestigingsmail en Snelle mogelijkheid om af te halen. Alles netjes verpakt. Grote portie, erg lekker. Groente was wat weinig. Jammer dat er geen optie was voor zilvervlies of bruine rijst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren lang de beste. Heerlijk Indiaas eten, altijd goede kwaliteit Vriendelijke mensen en snelle bezorgtijden Kortom: Topklasse

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk en ruim voldoende!!

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd heerlijk. Zo warm krijg ik het niet op tafel smaken waren super. Jammer dat de garnalen waar ik gek op ben zo duur zijn maar voor de rest TOP

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed als altijd ????

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik 's ochtends vroeg al bestel verbaasd het me dat de bezorgtijd met een kwartier wordt overschreden.

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer snelle aflevering eten oke

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen geregeld bij New Delhi. De butter chicken is heel goed. De vorige keer hadden we wat weinig kip, maar na feedback was het deze keer weer top. De bestelling was er precies op de aangegeven tijd!

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De samosa's, nans en curry's waren heerlijk, alleen de pittige vindaloo was zó extreem pittig dat we deze niet konden eten (en we zijn wel wat gewend!) Snelle en warme bezorging in 45min.

, 05-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaakvolle kruidige Saag Paneer. Bezorgtijd was 1 uur, zeker voor een zaterdagavond, gewoon ok.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten bezorgen duurde 60 minuten, maar het was zeker het wachten waard. Weer heerlijk gegeten.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvol heerlijk.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Great as always!

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd en dan krijg je ook nog een verrukkelijke warme maaltijd. We hadden heerlijke lamsvleesgerechten. Aanradertje!

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling 's middags geplaatst, maar precies op tijd geleverd. Onwijs lekker en goed klaar gemaakt! Goed verpakt ook, waardoor het nog lang warm bleef.

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, vond alleen bij de Chicken Saag , erg veel spinazie en wat weinig vlees. met vr.groet H.Hooyveld

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd eten goed en tempratuur en voldoende porties kortom heerlijk gegeten

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Indiase gerechten. Ook de kinderen hebben genoten

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig bij ND en het bevalt altijd. Snelle bezorging en het eten is altijd heerlijk.

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was supersnel bezorgd en het eten was echt zaaaalig!! Toen we de heoveelheid zagen, dachten we dat we veel te veel besteld hadden, maar het is gewoon allemaal opgegaan. De Korma is echt helemaal fantastisch! Wij zijn al een paar jaar fan van New Delhi Tandoori.

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer erg lekker!

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker gegeten! Ik bestel hier regelmatig en het is altijd goed! Ik heb al verschillende gerechten geprobeerd en ik kan de vegetarische paneer gerechten van harte aanbevelen. Ook over de bezorging heb ik niks te klagen. In het weekend duurt het gemiddeld een uur en doordeweeks meestal iets sneller. Kortom, ik ben zeer tevreden!

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorging en altijd goed van smaak!! Linzensoep mn favorite

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Veel saus tov vulling maar wel heerlijk!

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed gekruid, volle bakken. Binnen 40 minuten bezorgd: prima.

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer eg lekker

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is de eerste keer dat ik bij New Delhi bestel en zal zeker niet de laatste keer zijn. Eten was lekker en veel (kan 2 dagen van eten)

, 15-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat we bij New Delhi Tandoori hebben besteld en zeker niet voor de laatste keer! Eten smaakte erg goed en werkt keurig op tijd geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en hoeveelheid en het eten was er binnen 30 minuten.

, 02-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 19-04-2018

Kwaliteit:

Rating

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, de kwaliteit en service zijn uitmuntend!

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaak bij dit restaurant besteld Kwaliteit is altijd goed Bezorging snel en vriendelijke mensen

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker . Met.veel zorg gemaakt en gebracht.

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

, 20-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijk te bestellen, snelle levering, alles correct en zeer lekker. Een AANRADER!

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten en goed warm bezorgd. Bijgerechten en de curry waren iets te waterig naar mijn idee.

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, snelle levering. Chicken Tikka Masala kan je zelfs 2 dagen van eten. Papadam zijn lekker maar mogen iets minder zout.

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer even heerlijk als altijd. Snelle bezorging Aanrader!

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijk eten en prima geregeld met de bezorging! Beste Indiase eten in de omgeving!

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top!

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima op tijd en erg lekker

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd (3 min te vroeg :)) Heel smaakvol!

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top! Eten goed heet en lekker. Vriendelijke bezorgers en vriendelijke mensen aan de telefoon. En de prijs is schappelijk en in goede verhouding. 5 sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! En stipt op tijd bezorgd. Mooie diverse smaken. Niet te pittig, precies goed. Mag alleen meer Indiase kaas in.

, 01-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd gebracht, goed warm en heel redelijke prijs.

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk, het was goed warm en we hebben er erg van genoten. Het duurde alleen wel ruim 1 uur en 20 minuten voordat het werd bezorgd, dat was wel een kleine tegenvaller. De volgende keer bestel ik overigens weer graag hoor.

, 27-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 19-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, uitstekend!

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere gerechten en conform tijdstip besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een top tent. Wij bestellen regelmatig hier en het is altijd lekker!

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima kwaliteit Snelle bezorging en een goed prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals al jaren, smaakvol en lekker eten en keurig bezorgd: nog steeds het beste Indiase bezorgrestaurant in Haarlem.

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste wat mij betreft in Haarlem. Naast de bestelde gerechten ook kleine bakjes extra met groenten en linzen. Vriendelijke bezorging, doen er alles voor om het warm aan de deur af te leveren. Ook nog eens prima prijs/ kwaliteit verhouding.

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 01-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Butter chicken was weer heerlijk van smaak; het Nan brood was lekker vers en warm en ook de andere gerechten waren prima !

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Goed warm en alles smaakte even lekker. Vlot bezorgd door vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij genieten iedere keer weer van de Veggie Korma met Naam brood... Ook dit keer was het weer zalig!

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I really liked it

, 12-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke geuren, kleuren en smaken bij het uitstallen op tafel ..... alsof we weer in hartje India zaten! Complimenten, New Delhi Tandoori, met deze verrukkelijke schotels!

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt subliem!!! Een dikke vette 10!!

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd en nog goed warm. Aanrader voor iedereen.

, 14-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ALTIJD heerlijk!!! Warm en vriendelijk bezorgd en waarde voor geld. Wou dat ze het Butter Saus in flessen verkocht ;-)))

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd, terwijl het 2e Pinksterdag was

, 03-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijst was niet helemaal warm, maar alles was heerlijk.

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige kwaliteit en steeds perfect op tijd. Aanrader!

, 01-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerllijk gegeten zoals altijd...complimenten aan de kok.

, 02-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd. Vooral de Saag erg lekker! Weinig lamsvlees in het bakje.

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk.

, 30-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals gewoonlijk. Dikke vijf sterren waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd, vriendelijke mensen en altijd nog lekker warm bij bezorging.

, 21-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Chicken Tikka Masala besteld. Niet te pittig, precies goed. Mijn complimenten. Bezorging ook prima! Ik bestel nog eens!

, 16-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige maaltijd en dito bezorging! Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd snel gebracht en was goed warm. Heerlijk gegeten vanavond, absoluut een aanrader!

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super smakelijk, vriendelijke bezorger. Eten was nog goed warm, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Stipte bezorging. Aanrader!

, 29-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Indiaas eten, echt een topper!

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, prima kwaliteit zoals altijd. Snelle levering en aardige mensen. Wat ons betreft de beste van Haarlem en omstreken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en grote portie! Bovendien vriendelijk geprijsd. En heet is gewoon heet, niet van dat laffe. Aanrader!

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was smaakvol en goed warm. Vriendelijke bezorger ook!

, 20-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten. top indiaas. kan in de wereld alle competitie aan.

, 25-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten met grote hoeveelheid en bezorging was binnen 35 minuten en het was goed warm

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als altijd erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, echt authentieke smaken en goede kwaliteit. op tijd bezorgt en nog heet ook. Echte aanrader!

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging. Goede prijs-kwaliteit verhouding.