Reviews from New Delhi Tandoori Haarlem

Recent reviews

5.0
Angelique
29 November 2022

Ik bestel vaker bij delhi ik vind het altijd lekker en goede prijs / kwaliteit verhouding

Sly
26 November 2022
Ton
22 November 2022
Marlin
22 November 2022

Het smaakte heerlijk en was ook ruim optijd bezorgd. Ook vind ik het fijn dat het eten goed warm bezorgd wordt. Ik heb hier drie keer besteld en de kwaliteit is zeer consistent!

Björn
20 November 2022
L.Meijer
16 November 2022

Prima gerechten

Sly
12 November 2022
Lo
10 November 2022
Tinus
3 November 2022

Goed eten, goede prijs!

Tessa
2 November 2022

Altijd warm, snel bezorgd en heel erg smakelijk. New Delhi is echt een aanrader als je op zoek bent naar heerlijke Indiase curry. De garlic nan is echt een favoriet bij mij thuis! Het eten en de service is zeker 5 sterren waard!

Lindsay
31 October 2022

Vriendelijke bezorging, binnen redelijk termijn bezorgd op zondag en gewoon goede kwaliteit eten! New Delhi Haarlem voegen we toe aan onze vaste adresjes :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martijn de haan
30 October 2022

25 min te laat.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erica
29 October 2022

Super super super lekker

Sly
25 October 2022
Suzanna
22 October 2022
Gijs
16 October 2022

Twee gerechten, naanbroden en papadum afgehaald. Heerlijk, als altijd! Fijne nieuwe gerechten en ruim aanbod van smaakvolle vegetarische gerechten.

Sly
14 October 2022
Koers
12 October 2022

Heerlijk eten, lekker pittig en vriendelijke bezorger!

Marjan
9 October 2022
zwart
8 October 2022

Was gewoon goed, alles, eten was lekker, bezorging op tijd, en netjes afgeleverd..top

Kim
8 October 2022

Perfect op tijd en heerlijk eten!

Jente
5 October 2022

De butter paneer is echt fantastisch, de rest eigenlijk ook maar ik baal wel een beetje van mezelf als ik geen butter paneer heb besteld. Goed verpakt en superwarm bezorgd door vriendelijke bezorger!

Sly
3 October 2022
Ronald
24 September 2022

Heerlijk gegeten. Alles is goed op smaak. Ook de vegetarische gerechten zijn prima.

Hanneke
22 September 2022

De kip Tandoori was weer zalig!!

Gerard
21 September 2022

Heerlijk eten

ronald
20 September 2022

heerlijk eten

Jent
18 September 2022

Ultieme comfort food! Erg lekker en goed verpakt zodat het lekker warm blijft.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mo
17 September 2022

Lekker

Rachel
11 September 2022

Altijd top service en heerlijke eten! Bedankt!

Irma Pardoen
7 September 2022

Geweldige curry en prijs vriendelijk. Kan het iedereen aanraden.

Sly
6 September 2022
Ing
26 August 2022

Weer prima gegeten. Alleen beetje jammer dat de aardappels beetje hard waren en het brood net niet helemaal gaar. Maar dat zal ons er niet van weerhouden om weer te bestellen hoor!

Sly
24 August 2022
Yous
23 August 2022

Super lekker!!!!!! Beste die ik ooit heb gegeten!

Anoniem
22 August 2022
Keur
19 August 2022

Ik had specifiek mn bestelling om 18:15 staan maar kreeg het al om 17:45. Zou prettig zijn als er wel goed naar de tijd wordt gekeken. Verder is het eten altijd top!

Peter de Vries
19 August 2022

Wij zijn zeer tevreden over de levering van onze bestelling. Kunt u mij nog de kassabon mailen.

Anneke
17 August 2022

Alu baingan (aubergine met aardappel) en chicken tikka massala besteld. Met plain en garlic naan gemengde salade (kool) en raita. Heerlijke gerechten! Mooi op tijd gebracht, goed heet. Gesmuld. Veel eten voor 2 mensen, hadden er met 3 van kunnen eten. Maar zo lekker! Echt genieten.

Saskia
13 August 2022

Heerlijk gegeten, kwaliteit is altijd top!

Reijendam
8 August 2022
Jg
7 August 2022

Altijd lekker eten en consistent in kwaliteit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

H.H.W. Dekker
31 July 2022

Heerlijk gegeten, goed (heet) en snel bezorgd

Peeters
31 July 2022

De kwaliteit was goed maar de hoeveelheid vlees en garnalen in de curry's ten opzichte van de hoeveelheid saus was te weinig.

M
31 July 2022

Lekker en snel

Lau
30 July 2022

Garnalen waren perfect De bezorger erg grappig :)

Sly
27 July 2022
Slot
23 July 2022
Angelina
18 July 2022
Femke
16 July 2022

Top! Zoals altijd! 💗

Emiliano
16 July 2022
Bianca
11 July 2022

Snel, vriendelijk en netjes even gebeld bij aankomst

Koers
4 July 2022

Heerlijk eten. De naan met knoflook is ook echt met veel knoflook! Goede porties en relatief snel bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arnold Kok
2 July 2022

Zeer lekker en snelle bezorging.

Ingrid
29 June 2022

Heerlijk gegeten, ruime hoeveelheid

Caroline
27 June 2022

Bestel hier regelmatig en nooit klachten eten is heerlijk. Deze keer weer Onion Bhaji besteld. Normaal zitten er 3 a 4 stukjes in. Nu maar 1… beetje jammer en weinig voor €3,50

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Femke
26 June 2022

Bezorging en kwaliteit super! Zoals altijd!:)

Sly
22 June 2022
H.Thoos
22 June 2022

Heerlijk gekruid, goede kwaliteit. Snelle service.

Lo
17 June 2022
Ilse
16 June 2022

Het is altijd goed als je bij jullie besteld !

Anoniem
14 June 2022

Lekkere gerechten en vriendelijke mensen.

Van Dijk
10 June 2022

Heerlijk! Altijd netjes en goed warm bezorgd. Eten is heerlijk

Tuijn
6 June 2022
Irma
21 May 2022

Heerlijk als altijd. Snelle bezorging.

Floortje
18 May 2022

Heerlijk, altijd netjes en goed heet bezorgd. Wij zijn altijd tevreden. Bedankt!

Miriam
6 May 2022

De samosa's zijn lekker, de pakora's mogen van mij wat kruidiger. Nu 2 verschillende soorten geprobeerd en beide waren flauw van smaak. Bezorging is hier top! Snel en super aardige bezorger!

Irene
3 May 2022

Heerlijk gegeten, prijs kwaliteit is zeer goed.

Sandra
2 May 2022

Kennismaking met New Delhi Tandoori. We gaan hier vaker komen!

Gonny Reijnders
27 April 2022
Sebastiaan
27 April 2022
Ferhat
27 April 2022

Lekker, prima prijs en vriendelijk personeel. Er zijn weinig gerechten online voor 14,50 die de butterchicken in smaak, hoeveelheid en verzadigdheid kunnen evenaren. Zeker een aanrader!

Anoniem
19 April 2022

Lekker Indiaas eten. Op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daniel Griffioen & Sela Elsinga
17 April 2022

Wij bestellen altijd butter chicken en naan brood. Heerlijk! De aller beste!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
10 April 2022

Eten was prima, zou voor mij wel iets meer vlees mogen, het was nu veel saus en wat weinig/minder vlees, smaak was prima. Ook de bezorging was op de minuut, dus top.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Femke
10 April 2022

Heerlijk eten en snelle en vriendelijke bezorging!

Weijers
2 April 2022

We bestellen geregeld bij jullie, altijd goed, zo ook deze keer weer.

Anete
1 April 2022
Van Dijk
1 April 2022

Heerlijk gegeten. Snel ontvangen, altijd vriendelijk. Wij bestellen snel weer. Bedankt!

Bianca Belle-Kuik
28 March 2022

Het was weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anne
23 March 2022
Kostas
21 March 2022

On time. Delicious. With a smile. Cannot wait till the next time!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jente
21 March 2022

Heerlijk eten!

Ferhat
20 March 2022

Heerlijke butter chicken en een snelle bezorging!

Robert
20 March 2022

Altijd top, snelle vriendelijke bezorging en lekker eten. Grote betaalbare porties waar we met ze 2e van eten

Assia
19 March 2022

Het eten was heerlijk! Goed van smaak en de porties zijn royaal.

Dennis
15 March 2022

Super goed eten

Floor Köhlen
12 March 2022

Bezorger was 15 minuten later maar belde een minuut voor aankomst en eten was heerlijk en goed warm!

Huib
3 March 2022
Sion
28 February 2022
Duco Ham
26 February 2022
marjolein
24 February 2022

Stipt op tijd en heel erg Lekker!

Colinda
23 February 2022

Snelle levering, was nog goed warm en heerlijk (zoals altijd)

Marco
18 February 2022

Smaakte wederom heerlijk, butter chicken bevatte wel wat weinig chicken. Lamb saag was prima in alles.

Leon
16 February 2022

Prima eten, netjes bezorgd.

Loes
15 February 2022

Heel lekker vegetarisch eten. Wel jammer dat mijn opmerking niet gelezen was.

Pepijn
15 February 2022
Irene
15 February 2022

Zalig gegeten! Keurig verpakt zodat t eten warm was. Goed service.

Eelco
14 February 2022
Annelies Nijssen-Snoek
12 February 2022

Super!

Shiromi
11 February 2022

Heerlijk eten!!

Maikel
4 February 2022
Astrid
2 February 2022

Nvt
2 February 2022

Butterchicken was heerlijk. Alleen heel veel saus en weinig kip.

Jane
1 February 2022

Heel lekker eten, We hadden Daal kip en saag kip, met spinazie.

Borham
31 January 2022

Altijd lekker

Debby
31 January 2022

Wéér erg lekker gegeten:)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Loes
30 January 2022

Lekkere vegetarische curry. En goed heet afgeleverd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henry
25 January 2022

Lekker en snel bezorgd!

Ferhat
18 January 2022

butter chicken altijd lekker, snelle bezorging en vriendelijk personeel.

Gijs
17 January 2022

Heerlijk weer! Naan, papadum, saag paneer, samosa’s, aubergine in curry. Erg smaakvol. Veel vegetarische gerechten. Aubergine in curry mag van ons met iets meer aubergine.

Oege
16 January 2022

Goed eten prima op tijd warm gebracht.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daniel Griffioen & Sela Elsinga
16 January 2022

Uitstekend! Perfect! Heerlijk! Altijd goed! Ons favoriete gerecht word bij jullie besteld en zeer dankbaar opgegeten! Grote complimenten! Bijna wekelijks halen wij butter chicken bij jullie! Zalig! Zelf 1 portie extra besteld om er de dag er na er ook nog van te kunnen genieten als tussendoor.

D. F.
16 January 2022

Altijd heerlijk eten en vriendelijke bezorging, echt een aanrader!

Rose
13 January 2022

Altijd lekker!!!

Pepijn
10 January 2022

Heerlijke vindaloo!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nathalie
10 January 2022

Heerlijk gegeten en goed op tijd geleverd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

d
6 January 2022
Hilly
5 January 2022

Lekker!

Maria Piotrovskaja
5 January 2022

Dit is het lekkerste eten hier in de buurt, smaakt fantastisch en de bezorging was absoluut top. Wij raden New Delhi Tandoori Haarlem meer dan zeker aan! Authentiek, professioneel en met een glimlach. Complimenten aan de chef!!

D
30 December 2021

Precies op tijd bezorgd en t was weer heerlijk. (vooral de Butter chicken) Maar eigenlijk ben ik niet anders van jullie gewend !

Sion
11 December 2021
Léon
6 December 2021
Bjorn
4 December 2021
Ferhat
4 December 2021

De butter chicken is altijd heel lekker ( de saus is zoet en romig). Enige verbeterpunt is dat ze er meer kip in mogen doen.

Thomas
2 December 2021
Gijs
28 November 2021

Heerlijke gerechten, ook veel vegetarische. Naan is top! En vriendelijke lui.

D. F.
28 November 2021

Altijd lekker eten en goede bezorging!

D. Val
27 November 2021
Renske
25 November 2021

Heerlijk!

Sean
19 November 2021

Lekkere curry en snel bezorgd!

Flor
18 November 2021
K
17 November 2021
Natalie
17 November 2021

Eten was prima, maar bezorgtijd van 1,5 uur is echt te lang.

Simone
12 November 2021

Was weer lekker. We bestellen regelmatig. Altijd goed verzorgd en op tijd.

Angel Lopez
12 November 2021

Altijd goed eten en goed heet. Niets aan toe te voegen.

Welmoed
9 November 2021

Heel lekker, grote porties en vriendelijke bezorging

Ferhat
9 November 2021

De butter chicken is altijd lekker en romig

Irma
7 November 2021

Heerlijk, als altijd. Snelle bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

D.
2 November 2021
Natasja
29 October 2021

Het eten is altijd vers en heerlijk. Top restaurant!!

Sterkenburg
28 October 2021

Heerlijk weer

Frank Verheul
16 October 2021
Sean
11 October 2021

Snel bezorgd en erg lekker zoals altijd

Angelina
11 October 2021

Ik was vergeten de kortingscode in te voeren en telefonisch kon dat niet geregeld meer worden. Jammer maar begrijpelijk. Het eten was weer heerlijk zoals altijd!! Blijft m'n favoriete restaurant.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans Gathier
10 October 2021

Perfect eten, precies op tijd

Van Dijk
4 October 2021

Altijd goed eten met goede portie. Deze keer hadden we wat meer geduld nodig met bezorgen, maar dat was het waard. Het eten komt altijd vers en goed heet. Onze favoriet wanneer wij een avondje eten bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paul Poels
2 October 2021

Lekkere butter chicken!

HelenK
28 September 2021

Heerlijke gerechten, keurig op tijd en zeer warm aangeleverd.

Maarten
27 September 2021
Dennis
21 September 2021

De nummer 1 in Indiase gerechten. De beste madras, masala, garlic naan etc. Porties zijn ruim voldoende en de kwaliteit is uitmuntend. Oprecht nummer 1

Johannes Vervloed
21 September 2021

Heerlijke Indiase gerechten. Waren nog goed warm en precies op tijd bezorgd.

Robert
20 September 2021
Irma
19 September 2021
Robert
16 September 2021
SONIA F
10 September 2021
Loraine
8 September 2021

The food was delicious and fresh. Only my papadam was in hundreds of pieces but it did not change its flavour... so all was good.

D. F.
5 September 2021
Stan
29 August 2021

Erg lekker, goede porties. Bezorging duurde helaas wel redelijk lang (70 minuten).

Michael
29 August 2021
Patricia
28 August 2021

Vriendelijke bezorger wel ruim een uur op de bestelling moeten wachten

Peter de Haan
27 August 2021

Heerlijke smaak, vooral de champignons, de kip ook, wel enorme stukken en zoutloos. Wij komen terug!

Debs
27 August 2021

Vrolijke bezorger. Lekker gegeten

Joke Le Poole
23 August 2021
Monique
19 August 2021

Heerlijk eten, hier worden we blij van!!

Van Dijk
19 August 2021

Heerlijk. Naan brood is echt een aanrader. Saag paneer ook en fan van chicken masala. Malse kip en alles super vers. Altijd warm en netjes bezorgd. Tot snel weer

Jan
18 August 2021

Precies op de aangegeven tijd bezorgd. Vriendelijk bezorger en het eten was heerlijk. De porties waren aan de grote kant wat helemaal perfect is. Iedereen heeft genoten. Beslist voor herhaling vatbaar

Brian de Geus
18 August 2021

Altijd gewoon erg lekker. Bestelling was wat later vanwege drukte bij de bezorger, maar daar werd ook over gebeld. Geen probleem

Marie Louise
13 August 2021

Altijd heerlijk eten.

Paul
10 August 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten, wel lang moeten wachten maar was de moeite waard.

Erwin
8 August 2021

Afhaaltijd gehaald, eten goed warm en teveel voor 1 persoon 👍

Lee Greenfield
5 August 2021

Very fresh and tasty!

Miriam
31 July 2021
Guido
29 July 2021

Heerlijk gegeten!

caroline
26 July 2021

Altijd heerlijk Indiaas eten en de bestelling keurig op tijd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Debs
26 July 2021

Lekker :):)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

E.
22 July 2021
Duits
20 July 2021

Prima maaltijd, weer erg genoten!!

Wilma
20 July 2021

Heerlijk eten

Wes
20 July 2021

Altijd heerlijk eten!

Peter de Haan
16 July 2021

Deze bestelling kom ik volgende week ophalen. Ik weet hoe de kok kookt dus dat komt wel goed.

Duits
14 July 2021

Boterzachte en gare kip in geweldige saus. Wél pittig! (Kip Madras en Butter chicken)

Henk van Benthem
12 July 2021

heerlijk eten en zelfs op druk moment vlot en netjes bezorgd

D.L.
11 July 2021

(Altijd) Heel lekker, vlot gebracht (wel wat later op de avond besteld). Kon alleen de kortingscode nergens invoeren tijdens t bestellen.

Debby
10 July 2021

Was weer erg lekker :) . Bezorging zoals altijd op tijd

Sander
6 July 2021

Lekker hoor !

Ferhat
6 July 2021

Snelle levering en heerlijk eten!

Dennis
4 July 2021

Erg goed eten

Simone
4 July 2021

Heerlijke maaltijd Lamb Jalfrezi. Super lekker. De raita had iets dikker gemogen. Wel goed op smaak.

Marleen
1 July 2021

Ze zijn altijd vriendelijk bij de bezorging en het eten als altijd goed warm.

Miriam
27 June 2021

Op tijd bezorgd en gewoon in 1 woord HEERLIJK!!!

Greenfield
22 June 2021

Very good and tasty. More vegetarian options, please.

Coen
19 June 2021

Please add the deink Lassi Mango flavour to your menu, we'll never order Indian anywhere else :)

An
14 June 2021

Super zoals altijd!

Suus van sterkenburg
10 June 2021

Heerlijk 😋

Dijk
6 June 2021
Dijkstra
5 June 2021

snel bezorgd, super kwaliteit en kwantiteit. een absolute aanrader

D.
31 May 2021
Nic
29 May 2021

Voor het eerst besteld vandaag, maar zeker niet voor het laatst! Het eten was iets milder dan verwacht, maar heel smaakvol! Het duurde 45 minuten. Niet slecht op een zaterdagavond als het zonnetje schijnt.

LG
29 May 2021

Op tijd, warm en heerlijk smaakvol

D. Val
27 May 2021

Heerlijk gegeten!!!!!!

Annelies Nijssen-Snoek
22 May 2021

Super, lekker, verfijnd, warm en keurig op tijd! Voor herhaling vatbaar! Aanrader om het weekend mee te beginnen 😁

Lotte
15 May 2021

Top!

Van Dijk
15 May 2021

Weer heerlijk. Vers, warm en erg lekker. Goede portie. Ook de rijst is top. Tot snel.

Debby
15 May 2021

Weer erg lekker:)

HelenK
14 May 2021

Voor ons de eerste keer New Delhi, en daar hebben we geen spijt van gehad. Het eten kwam warm aan, mooi op tijd, het was meer als voldoende en niet geheel onbelangrijk, HEERLIJK. New Delhi krijgt van ons een dikke 10!

Maaike
10 May 2021

Heerlijk eten en weer super snel bezorgd. Bedankt!

Suus
9 May 2021

Heerlijk 😋

Angelique
2 May 2021

Alle gerechten waren goed warm en onze vrienden uit Rijswijk komen graag van dit eten genieten hier

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sushi
2 May 2021

Heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcel
30 April 2021

Eindelijk een indiaas restaurant gevonden waarbij de smaken autentiek benaderen. Geen hollandse kerrie maar waar een vindaloo echt een pittige smaakvolle sensatie is.

Ilse
29 April 2021

Altijd goed, altijd warm, altijd snelle en vriendelijke bezorging. Butterchicken is favoriet!

Sushi
27 April 2021

Heerlijk

Ilse
27 April 2021

Heerlijke gerechten, Goede en vriendelijke bezorging

Beijer
26 April 2021

Heerlijk eten, gezellige thuisbezorger, een feestje!

Louise
20 April 2021

Heerlijke curry!

Willem
18 April 2021

Heerlijk eten en snelle bezorging 👍😃

Roos
15 April 2021

Altijd super lekker, ik bestel hier erg graag.

McDeurloo
12 April 2021

Altijd even lekker, en zo stipt bezorgd, hè

LauraB
8 April 2021

Lekker vers bereid eten! Aanrader.

Joke
7 April 2021

Heerlijk gekruid, vers en gloeiend heet bezorgd

Huizen
5 April 2021
Dijk
3 April 2021

Erg lekker weer. Fan van jullie. Altijd goed warm en vers eten. Goede portie en altijd vriendelijk. Een aanrader!

John Bouterse
1 April 2021

Ik bestel regelmatig bij NDT, heerlijk eten, altijd warm en op tijd geleverd. Topzaal

SDV
29 March 2021

Super lekker eten en snelle bezorging!

TW
29 March 2021
McDeurloo
28 March 2021

Indiaas eten, altijd lekker. Wel veel saus, maar mede daardoor lekker warm. Een aanrader 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karen
27 March 2021

Heerlijk gegeten, bestellen zeker nig een keer.

Dijkstra
27 March 2021

Zeer goede kwaliteit, erg lekker! Bezorger was vriendelijk en hield zich erg netjes aan de coronaregels. Klein minpuntje is de bezorgtijd van ruim een uur

Esther v d S
19 March 2021

Super lekker. We hebben genoten

Rens
17 March 2021

Bijna elke week en altijd top !!

Xenia
17 March 2021
Suus van sterkenburg
14 March 2021

Heerlijk zoals elke week

Caroline
14 March 2021

Was weer heerlijk en optijd! Net zo als altijd.

Weijers
10 March 2021

Goede kwaliteit, altijd lekker. Flinke porties, dus zeker genoeg (uitaard wel lekkere naan erbij bestellen)

Devina
9 March 2021

Heerlijk!!

Anoniem
5 March 2021

Heerlijk eten! En goede porties! Voor de volgende keer graag naan met kaas bij jullie menu dan kom ik vaker bestellen! Groetjes

Floor
4 March 2021

Heerlijk weer. Altijd vers en goed warm bezorgd. Naan was ook weer perfect. De porties waren iets kleiner dan normaal, maar nog steeds ruim voldoende. Wij moeten ons regelmatig inhouden om niet te vaak te bestellen ☺️ Lekkerste van Haarlem. Tot snel

Nancy
27 February 2021

Onze bestelling werd keurig op tijd bezorgd en de gerechten waren gloeiend heet qua temperatuur. Kortom, we hebben heerlijk gegeten.

Miranda
24 February 2021

Smaak goed zoals altijd. Maar ik heb de indruk dat de laatste tijd minder groentes in de curry's gaan. Dat vind ik jammer, omdat dat juist iets was waardoor dit restaurant zich onderscheidde.

Danielle
20 February 2021

Heerlijk gegeten, flinke porties, lekker gekruid en keurig op tijd klaar!

Tom
19 February 2021
Van Dijk
18 February 2021

Veel te lekker. We bestellen er te vaak:) Lekkerste indiaans restaurant van Haarlem. Altijd vers en goed warm. Netjes bezorgd. Wij komen hier altijd terug voor een lekkere avond genieten.

Pjotr
18 February 2021

Via handige app besteld en mooi op tijd geleverd. En het eten is heerlijk maar dat wistrn we al.

Anja
17 February 2021

Was heerlijk!

Roman
15 February 2021

Bedankt voor het kosteloos na brengen van de naan die wij vergeten waren! Super service! heerlijk gegeten!

Jan en Ineke
14 February 2021

Heerlijk eten ! Ruime porties en nog lekker warm bij aankomst!

Floor
14 February 2021

Weer heerlijk gegeten. Netjes bezorgd. Alles goed warm en de gerechten weer veel te lekker. De saag paneer en tikka masala blijven favoriet. Deze keer een ander gerecht met doperwten geprobeerd. Ook heerlijk. Alles super vers en mooie porties. Tot snel weer!

Sergio
14 February 2021
Bos
11 February 2021

Top service, binnen half uur thuis bezorgd, zelfs met de sneeuw en gladheid. Altijd heerlijk eten en ruime porties.

Anoniem
7 February 2021
Suus van sterkenburg
6 February 2021

Heerlijk 😋

Floortje
6 February 2021

Heerlijk gegeten. Wij blijven terug komen ☺️ altijd netjes en vriendelijk bezorgd. Goede porties en het belangrijkste, heerlijke gerechten. Zeker ook het Naan brood met knoflook is smullen

Caroline
6 February 2021

Wij bestellen hier steeds vaker. Het eten is echt heerlijk! Wachttijd is een uurtje maar staat duidelijk aangegeven.

Maaike
31 January 2021

Heerlijk gegeten vanavond. Kwam goed warm binnen. Super lekkere saag paneer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Suus van sterkenburg
30 January 2021

Het eten was weer heerlijk!! De hoeveelheid gefrituurde uien was dit keer stuk minder dan normaal gesproken (en we bestellen elke week)

Sandra
30 January 2021

Heerlijk gegeten, smaak is voortreffelijk, lekkerste Indiaas van Kennemerland!

Timmer
29 January 2021

Snelle bezorging en TOP eten!!

Renske
28 January 2021

Superrrrrr lekker, heerlijke butter paneer en garlic naan, kids zijn ook fan!

Lisenka
27 January 2021

Heerlijk en super snel bezorgd!

Rob
22 January 2021

Zoals altijd de heerlijkste Butter Chicken en Knoflook Naan

Maaike
22 January 2021

Lekker en ruime hoeveelheid eten per portie. Bezorging was snel en netjes. Eten nog warm ondanks ik aan de andere kant van Haarlem woon. Super!

Floortje
22 January 2021

Heerlijk gegeten weer. Wij zijn fan van de saag paneer en tikka masala. Echt een aanrader. Deze keer door mijn eigen fout per ongeluk een ander gerecht besteld. De eigenaar heeft dit super netjes voor ons opgelost. Heel dankbaar voor. Wij blijven hier lekker bestellen als we een avondje willen genieten en smullen. Tot snel

Suus van sterkenburg
13 January 2021

Heerlijk, zoals elke week!

J. Peters
12 January 2021

Uitstekend, wij zijn fan van de butter chicken!

Pieter Vermeer
10 January 2021
Gertrude Blum
10 January 2021

Heerlijk gegeten. Porties zijn groot. We hielden veel over.

Peter
9 January 2021

Snelle service en heerlijk gegeten. Dank hiervoor.

Van Dijk
9 January 2021

Heerlijk gegeten alleen was de bezorging meer dan een uur. Normaal is het sneller hoor. Verder helemaal tevreden

Debby
9 January 2021

Het was druk, dus iets later dan gepland. Héérlijk gegeten 😊

lovie
8 January 2021

heerlijk

Mila
8 January 2021

Bezorger was een half uurtje te laat maar verder was alles super!

Koeter
8 January 2021

Het was heerlijk. Op tijd geleverd en temperatuur helemaal goed Een aanrader

Elise
5 January 2021

Heerlijke gerechten!

Harold
3 January 2020

Heerlijk eten , goede service .

Timmer
1 January 2020

Heerlijk eten en snelle bezorging. Top 👍🏻

Ahmed
1 January 2020

Good food